el clasico

Moćna poruka Barcinog čuda nakon demoliranja Reala u Madridu

27.10.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Barcelona je uvjerljivom pobjedom od 4:0 utišala Santiago Bernabéu i upisala jednu od najvećih gostujućih pobjeda u povijesti El Clásica. Momčad iz Katalonije nadigrala je Real Madrid u svakom segmentu igre, a navijači će dugo pamtiti ovu večer.

U Barceloninoj momčadi teško je izdvojiti samo jednog igrača, jer su svi odigrali vrhunsku utakmicu, no zadnji vezni Marc Casado (21) ipak je bio među onima koji su se posebno istaknuli. Nakon susreta, mladi Španjolac je dao zanimljivu izjavu koja oslikava samopouzdanje unutar momčadi.

'Pokazali smo ogromna mu*a s ovakvim pristupom. Igrati s tako visokom linijom na Bernabéuu nije lako, ali cijele sezone vjerujemo u tu taktiku i dosad nam ide odlično. Drago mi je što nismo odustali zbog protivnika poput Reala', rekao je Casado.

Casado je komentirao i situaciju koja je izazvala napetost nakon četvrtog pogotka, kad je trener Reala Carlo Ancelotti prigovorio Barceloninom treneru Hansiju Flicku.

'Ovaj klub oduvijek proizvodi sjajne mlade igrače, što smo još jednom dokazali. Naš način slavlja bio je poštujući sve, nismo nikoga provocirali. No, očito je da je nekima to zasmetalo', izjavio je Casadó, mirno zaključivši priču o incidentu.

Standings provided by Sofascore