PoVRATAK KUĆI

Olmo najavio velike stvari s Barcelonom: Počinje novo razdoblje

10.08.2024 u 18:07

Bionic
Reading

Zvijezda minulog Eura zaključila je veliki transfer nazad u svoj dječački klub; nekadašnji Dinamov igrač najavio je pohod na 'sve moguće titule' u Barceloninom dresu

Dani Olmo, koji je u petak potpisao šestogodišnji ugovor s Barcelonom, rekao je da se vratio u taj klub kako bi osvojio sve moguće titule.

'Došao sam pobjeđivati i osvojiti sve moguće titule. Mi smo Barca i trebamo se boriti za sve naslove', izjavio je jedan od najboljih pojedinaca šampionske Španjolske s Europskog prvenstva u Njemačkoj za klupsku televiziju Barcelone.

Povratak u matični klub

Olmo, rođen u Kataloniji, igrao je u pomlatku Barcelone od kuda je u ljeto 2014. prešao u zagrebački Dinamo. Iz Zagreba je u zimu 2020. otišao u njemački RB Leipzig. Nakon što je prošli mjesec osvojio Europsko prvenstvo sa Španjolskom, vratio se u matični klub.

'Presretan sam jer mi se ispunio san. Drago mi je što sam se vratio doma, obitelji, suigračima iz reprezentacije', rekao je.

  • +26
Španjolska - Engleska, finale Eura (14.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf

Počinje novo razdoblje

Barcelona prošle sezone nije osvojila niti jedno natjecanje. Ostala je u sjeni najvećeg rivala Real Madrida, osvajača Lige prvaka i španjolske La Lige.

'Sada počinje novo razdoblje', poručio je mladić koji se nakon 10 godina vratio u svoj dječački klub. U subotu je prvi put trenirao s novim suigračima pod vodstvom trenera Hansija Flicka.

'Jedva čekam da sve počne, spreman sam', istaknuo je.