baš su dobri

Osijek pred više od 2000 navijača predstavio dresove za novu sezonu

20.07.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Osijek je u petak navečer u Tvrđi predstavio tri garniture dresova za novu sezonu. Već u četvrtak (25. srpnja, 20 sati, MAXSport, MAXtv) će prva garnitura dresova imati svoj domaći debi jer Osijek tada igra prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv estonske Levadije

Više od 2000 navijača Osijeka dobro se zabavilo, u isto vrijeme i upoznalo novog trenera Federica Coppitellija te nove igrače, a predstavljene su i nove tri garniture dresova u kojima će osječka momčad 25. srpnja krenuti u novu sezonu u 2. pretkolu Konferencijske lige protiv estonske Levadije (20 sati, MAXSport, MAXtv).

Euforija je kulminirala u trenutku kad su se na pozornici pojavili stručni stožer i nogometaši Osijeka. Najveće ovacije navijača je - očekivano - dobio Ramon Mierez, a gromoglasnim pljeskom je 'ohrabren' izlazak na pozornicu sportskog direktora Josea Bota.

  • +7
NK Osijek, predstavljanje novih dresova; 19.7.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Borna Jaksic/PIXSELL

Atmosfera je bila sjajna, a navijači su jedva dočekali predstavljanje novih garnitura dresova. Realno, one se ne razlikuju značajnije od prošlosezonskih. Prva je garnitura ostala s prepoznatljivim bijelo-plavim vodoravnim linijama uz manje preinake, druga je potpuno ista kao lanjska i u njoj prevladava plava, a treća je doživjela najveću promjenu te je sada - narančaste boje.