BORAC U GRUPNOJ FAZI

Ostvario povijesni uspjeh pa vidio rezultat Hajduka: 'Muka mi je bila'

16.08.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Borac iz Banja Luke ostvario je najveći uspjeh u povijesti kluba i plasirao se u grupnu fazu europskog natjecanja.

Borac je u trećem pretkolu Europske lige s ukupnih 4:3 izbacio Klaksvik s Farskih otoka i tako se plasirao u play-off. Bosanskohercegovački prvak tako ima osiguran najmanje plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

'Mislim da mi još nismo svjesni šta smo ostvarili. Koji je ovo uspjeh... Povijesni uspjeh za ovaj klub. Imamo priliku za Europsku ligu i ostvariti najveći uspjeh u povijesti Bosne i Hercegovine i sigurno da nam je to cilj', rekao je za SportSport.ba nogometaš Borca Dino Skorup, rođeni Splićanin nekadašnji igrač Hajduka, Šibenika i Dragovoljca.

Borac će za grupnu fazu Europske lige igrati protiv mađarskog Ferencvaroša.

'Cilj nam je ispisati povijest Bosne i Hercegovine i mislim da možemo to ostvariti. Znamo koliko je Ferencvaroš veliki klub, ali mi idemo po prolaz', izjavio je Skorup kojeg je šokiralo ispadanje Hajduka od slovačkog Ružomberoka.

'Svaku utakmicu pratim, kad god mogu gledam. Sinoć nisam imao priliku gledati utakmicu, ali kada sam iza naše utakmice pogledao rezultat muka mi je bila. Ali nadam se da će Hajduk biti bolji i da će, ako Bog dragi da, uzeti titulu.'