najava prvog kola

Otvaranje sezone slijetanjem Rakete na Poljud; Mierez kreće po novu zlatnu kopačku!

29.07.2024 u 11:24

Bionic
Reading

Od derbija između Dinama i Istre do susreta Hajduka i Šibenika na Poljudu, u nastavku donosimo pregled utakmica prvog kola HNL-a. Pripremite se za vikend pun nogometnih uzbuđenja, samo na MaxSportu.

Počinje prvo kolo ovogodišnjeg HNL-a. Ovog vikenda nas očekuje uzbudljivo otvaranje nove sezone Hrvatske nogometne lige, gdje ćemo vidjeti kako su se naši klubovi pripremili za nove izazove. Može li netko napokon skinuti Dinamo sa trona ili će ovo biti još jedna sezona gdje će Zagrepčani pomesti konkurenciju.

Petak, 21:00 sat - Dinamo Zagreb vs. Istra 1961

Derbi kola je susret između prošlogodišnjih prvaka Dinama Zagreba i Istre 1961, gdje 'Modri' očekuju bolji ulazak u sezonu nego prošle godine. Prvaci otvaraju sezonu protiv Istre 1961 na svom stadionu.

Subota, 21:00 sat - Gorica vs. Varaždin

Gorica dočekuje Varaždin na Gradskom stadionu te je to izvrsna prilika da obje ekipe testiraju svoju formu na početku sezone.

Nedjelja, 18:50 sati - Rijeka vs. Lokomotiva

Rijeka će na svom terenu dočekati Lokomotivu. Rijeka ima ambicije za visok plasman ove sezone, a Zagrepčani će nastojati senzacijom otvoriti novu sezonu.

Nedjelja, 21:00 sati - Osijek vs. Šibenik

Osijek će ugostiti Šibenik u Gradskom vrtu. Osijek je ove sezone pojačao svoj sastav i ima visoke ambicije, dok Lokomotiva dolazi s mladom ekipom koja će pokušati osvojiti važne bodove u gostima. Ramon Mierez je završio prošlu sezonu kao najbolji strijelac prvenstva. Ove godine otvorio je kvalifikacije za Konferencijsku ligu hat-trickom te je dao svim napadačima do znanja u kakvoj je formi ove godine.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nedjelja, 21:00 sati - Hajduk Split vs. Slaven Belupo

Hajduk igra protiv Slaven Belupa na Poljudu. Pripremite se za još jedan spektakl u Splitu jer se očekuje debi legendarnog Vatrenog, Ivana Rakitića, u dresu 'Bijelih'.

Standings provided by Sofascore