MIJENJA SE RASPORED

Ovo od Bayerna zbilja nismo očekivali; Dinamu je stigao neobičan zahtjev...

13.09.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Nakon što ovog petka Dinamo odradi najveći hrvatski derbi, trener Jakirović i igrači okreću se još jednom velikom izazovu, gostovanju kod minhenskog Bayerna, u utorak 17. rujna od 21 sat

Pred Dinamovim igračima uzbudljivih je i sadržajnih nekoliko dana, a polako ulaze u ritam od dvije utakmice tjedno. I samo pet dana od najvećeg hrvatskog derbija, Baturina, Petković i družina igrat će protiv Bayerna u utakmici 1. kola Lige prvaka, koja se ove sezone igra u posve drugačijem formatu nego dosad.

No, dok je format drugačiji, pripreme ostaju iste. Tako će Dinamo dan uoči utakmice, točnije u ponedjeljak, odraditi još jedan trening i doputovati u München.

No, neće biti baš sve identično, jer Dinamo je protiv takvih suparnika zadnji trening odrađivao na terenu na kojem će se igrati utakmica.

Ipak, ovog puta to neće biti tako, već će Jakirović s igračima trenirati u ponedjeljak od 10 sati u Maksimiru, te će se u ranim popodnevnim satima zrakoplovom uputiti prema najvećem bavarskom gradu.

Na Allianz Arenu Modri će stići u 18.15 sati, lagano prošetati po terenu i potom odraditi službenu press-konferenciju. Razlog zašto se neće trenirati na Bayernovom stadionu jest loše stanje travnjaka, a zbog čeka su iz bavarskog velikana i apelirali kod Modrih da ga poštede.

Eto, u Maksimiru se možda ne mogu pohvaliti lijepim stadionom, ali zato je travnjak puno bolji od Bayernovog.