počinje liga nacija

Pogledajte sjajnu atmosferu na okupljanju 'vatrenih' uoči utakmica s Portugalom i Poljskom

02.09.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu uoči prve dvije utakmice Lige nacija protiv Portugala u gostima i Poljske u Osijeku

'Vatreni' su se tijekom ponedjeljka okupili u Zagrebu za početak priprema uoči prve dvije utakmice ovosezonskog izdanja Lige nacija.

'Vatreni' prvo igraju u gostima s Portugalom (četvrtak, 5. rujna, 20.45 sati), a potom u Osijek stižu Poljaci (nedjelja, 8. rujna, 20.45 sati).

  • +22
Hrvatska nogometna reprezentacija, okupljanje, Zagreb, 2.9.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Konferenciju za medije je danas ranije 'odradio' izbornik Zlatko Dalić, te je potom dočekao svoje izabranike na okupljanju. Od ranije su za ove utakmice otpali Josip Juranović i Josip Stanišić kojih zbog operacija neće biti neko vrijeme. Potom je otpao i Martin Erlić koji ima problema sa zadnjom ložom, a tijekom vikenda nastavile su stizati loše vijesti - zbog ozljeda su otpali još i Duje Ćaleta Car te Lovro Majer kojeg čeka pauza od najmanje mjesec dana.

Zbog toga su se 'vatrenima' priključili Marko Pjaca i Nikola Moro, a Dalić nakon prvih treninga možda posegne za još kojim igračem.