šok u hamburgu

Potez HSV-a nakon suspenzije Marija Vuškovića govori više od tisuću riječi

27.08.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Mario Vušković (22) suspendiran je iz nogometa do jeseni 2026. godine, što znači da će njegova kazna trajati ukupno četiri godine, počevši od studenog 2022. godine.

Još uvijek nije poznato kako će ova odluka utjecati na njegov ugovor s njemačkim klubom HSV-om, koji traje do 2025. godine.

Prema izvještaju portala HSV24, koji prati zbivanja u klubu, cijeli je klub bio u šoku kada je presuda postala konačna. 'Mario Vušković se do posljednjeg trenutka nadao povoljnijem ishodu', piše HSV24, dodajući da je momčad obaviještena o odluci suda neposredno prije treninga, koji je trebao započeti u 11 sati. Zbog šoka izazvanog odlukom suda, klupska uprava je odlučila otkazati trening.

Portal također ističe da su igrači, navijači i cijeli klub više puta privatno i javno podržali Vuškovića, tvrdeći njegovu nevinost, ali bez uspjeha.

'Šok zbog Vuškovićeva slučaja bio je prevelik', piše HSV24, naglašavajući da su sve druge teme u klubu trenutno stavljene u drugi plan.

Mario Vušković stariji je brat Luke Vuškovića (17), najskupljeg igrača u povijesti Hajduka, kojeg je klub prošle godine prodao Tottenhamu, a trenutno je na posudbi u belgijskom Westerlou.

Mario Vušković također je prošao kroz sve mlađe kategorije Hajduka i odigrao 48 utakmica za prvu momčad prije nego što ga je HSV 2021. godine doveo na posudbu za 1.2 milijuna eura, a kasnije otkupio za još tri milijuna eura.