ksw 56

Roberto Soldić prekidom do pobjede koja će se dugo pamtiti, Filip Pejić srušio protivnika za 12 sekundi, što je drugi najbrži nokaut u povijesti organizacije

15.11.2020 u 08:14

Bionic
Reading

U subotu je u poljskom Lodzu održan borilačka priredba pod nazivom KSW 56, a u glavnoj borbi večeri 'RoboCop' Roberto Soldić, u najvećoj borbi karijere bio je - savršen. Osim Soldića, u Lodzu su nastupila još trojica hrvatskih predstavnika, Ivan Erslan, Filip Pejić i Francisco Barrio

Kako piše Fightsite.hr, svoj do sada najzreliji nastup upisao je u subotu Roberto Soldić. Sjajni hrvatski borac u Lodzu je u glavnoj borbi KSW 56 priredbe krajem prve runde završio Michala Materlu, no već nakon jedne minute bilo je jasno u kojem će smjeru ta borba otići.

'RoboCop', koji je ovim putem debitirao u srednjoj kategoriji, nije htio riskirati niti išta prepustiti slučaju te je poljski borac ostao u borbi možda i malo dulje nego što je realno trebao.

Ivan Erslan odradio je vrlo dobru prvu rundu sunaslovne borbe KSW 56 priredbe protiv Tomasza Narkuna, da bi mu se početkom druge dogodio trenutak nepažnje koji je KSW-ov prvak iskoristio za udarac kojim ga je poslao na pod, a onda je tamo sve završio čvrstim gušenem s leđa na koje hrvatski borac nije imao druge opcije nego tapkati.

Tri teške, naporne i zanimljive runde pružili su publici Mateusz Legierski i Francisco Barrio, a Poljak je na kraju iapk uspio ostati neporažen, nakon što su mu dva suca dodijelili pobjedu 2:1 u rundama, dok je prema trećem sucu borba završila bez pobjednika.

Ipak, da hrvatski broci ne ostanu samo na jednoj pobjedi večeri, u okršaju s Poljacima, pobrinuo se Filip Pejić.

Samo 12 sekundi trebalo je Pejiću za pobjedu protiv Sebastiana Rajewskog na KSW 56 priredbi

Teško je Filip Pejić mogao i zamisliti bolji nastup na KSW 56 priredbi, gdje je savladao poljskog borca Sebastiana Rajewskog. Hrvatski borac perolake kategorije prihvatio je borbu prije samo dva tjedna, samopouzdano ju prihvatio i dokazao kako je imao temelja za to.

Tek što je borba počela i nakon što je fintirao prvi udarac, Filip je provukao desni kroše točno na bradu svog protivnika, koji je pao hladno nokautiran i borba je bila gotova, a "Nitro" je mogao početi slaviti. Nakon što je doživio poraze u posljednja dva KSW nastupa, Filip je ovog puta potvrdio svoju kvalitetu i ovakvom izvedbom je bez sumnje ponovno skrenuo pažnju na sebe.

Odmah u borilištu, pri proglašenju pobjednika, objavljeno je kako je Filip ostvario drugu najbržu pobjedu nokautom u KSW povijesti, što je također ogroman uspjeh i postignuće. Teško je moglo bolje!