HUMANITARNA UTAKMICA

Rooney zaigrao na Old Traffordu i zabio golčinu, ali svi pričaju o njegovom izgledu

08.09.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Wayne Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio krasan gol iz slobodnjaka, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5:4.

Nakon utakmice na društvenim mrežama najviše se komentirao fizički izgled 38-godišnjeg Rooneyja, budući da se na travnjaku pojavio s dosta kilograma viška.

'Celtic je uvijek bio momčad koju sam pratio i uvijek sam želio da pobijede. Nažalost, nisam dobio priliku, ali volio bih da sam u jednom trenutku igrao za Celtic. Nisam imao tu priliku, nije išlo. Mislim da su uvijek su bile posebne utakmice protiv Celtica', rekao je Rooney.

Nije prvi put da Rooney govori o svojoj ljubavi prema škotskom klubu, otkrivši da je 'uvijek pratio Celtic' nakon što je kao kapetan vodio Englesku do pobjede nad Škotskom na Celtic Parku 2013. 'Uvijek uživam dolaziti ovamo i bio sam u Celtic Park već nekoliko puta i uživao sam na stadionu pa je očito bilo još bolje što smo pobijedili', rekao je tada.

'Bilo je sjajno voditi dečke u takvoj utakmici i uvijek je sjajno biti kapetan momčadi u takvoj prilici na Celtic Parku. Bila je to sjajna utakmica igrati i sjajno pobijediti. Moja obitelj i ja uvijek smo pratili Celtic, ionako otkako sam bio dječak, pa sva moja djeca imaju dresove Celtica i uvijek pazim na rezultate.'

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: 'Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću.'

U ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je gotovo milijun funti za Zakladu Manchester Uniteda.