NIJE SRETAN

Samovojska iskreno o Dinamovoj krizi: Jedna stvar me najviše boli

19.09.2024 u 22:39

Bionic
Reading

'Najviše me boli to što je Dinamo je u fazi obrane igrao 5-3-2, a u zadnjoj liniji su bili svi stranci. Niti jedan igrač nije bio iz Dinamove škole, ispalo je da nisu pogođena pojačanja'

Anton Samovojska komentirao je stanje u Dinamu nakon poraza od Bayerna (2:9) i posljedične smjene trenera Sergeja Jakirovića.

Komentirao je kako ga smjena nije iznenadila gostujući u HRT-ovoj emisiji o Ligi prvaka:

'Nije me iznenadio otkaz, još prošle sezone bilo je na rubu hoće li ostati ili će ga smijeniti. Ipak, izvukao se i napravio fenomenalan rezultat. Nije problem u 9:2, nevolja je u tome što je igra obrane bila nezamisliva, nikad nisam vidio takav kaos, to je bilo strašno', rekao je.

  • +8
Bayern - Dinamo (17.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Najviše me boli to što je Dinamo je u fazi obrane igrao 5-3-2, a u zadnjoj liniji su bili svi stranci. Niti jedan igrač nije bio iz Dinamove škole, ispalo je da nisu pogođena pojačanja. Zanimljiva imena mogućeg sljedećeg trenera, Niko Kovač je rekao da ne dolazi u obzir, to je razumljivo, imao je četiri milijuna eura plaće u Wolfsburgu, spominju se Igor Bišćan, Nenad Bjelica, Željko Sopić... Dinamu treba trener koji će donijeti preokret, pravi vatrogasac. Dinamo mora igrati aktivnije.', zaključio je.