PRIJE PUTA ZA SCHLADMING

Sopić o Selahiju: Strašno, takve stvari se ne bi smjele događati na pripremama

08.07.2024 u 19:47

Bionic
Reading

Rijekin trener razgovarao je s novinarima uoči puta za Schladming, gdje će njegova momčad provesti 10 na pripremama za novu sezonu

Željko Sopić održao je konferenciju za medije prije puta za Austriju, gdje će sa nogometašima Rijeke odraditi idući dio priprema za novu sezonu.

Sopić je komentirao ulazne i izlazne transfere, stanje u kadru uoči nove sezone, ali i ozljedu Lindona Selahija iz prijateljske utakmice s Koperom:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Pored onih igrača koji nisu produžili ugovor danas je dogovoren i odlazak Yansanea, a papiri su sređeni za Antu Majstorovića, koji će s nama u Austriju. Nadam se da ćemo se u sljedećih tjedan dana još pojačati jer znamo da nam dosta rano slijedi utakmica u Europa ligi protiv rumunjskog ili mađarskog predstavnika', kazao je Sopić pa se osvrnuo na Selahija:

'Bilo bi dobro da se što prije pojačamo, imamo nekih problema po pitanju igračkog kadra jer su neki igrači, poput Gode, došli ozlijeđeni na pripreme, dok su drugi doživjeli ozljede tijekom pripremnih utakmica. Ozljeda Selahija plod je pogibeljnog starta jednog igrača Kopera. Strašno, takve stvari se ne bi smjele događati na pripremnim utakmicama, nadam se da će se brzo vratiti.'