HRVATSKA - SRBIJA 11:13

Srpski komentator urlao nakon finala; evo što je sve poručio u jednom dahu

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 11.08.2024 15:14
  • Objavljeno 11.08.2024 u 15:10
Bionic
Reading

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske izgubila je finale Olimpijskih igara od Srbije s 11:13.

Srpski komentator na RTS-u u velikoj euforiji je dočekao kraj utakmica. 'Uživajte, opustite se. Neka zabiju ovaj 11. gol. Nisu uspjeli u onome što su željeli. Svjetski su prvaci, europski viceprvaci, htjeli su olimpijsko zlato. Najavio je to Tucak, ali morao je znati da se na kraju pita Srbija', urlao je u mikrofon.

'Najveća ekipa srpskog ekipnog sporta ikad. Pitanje je hoće li se ovo ponoviti ikad više. Srbija je nedodirljiva. Srbija je živa. I poslije promjene ekipe i smjene generacija i poslije svih problema... Kad je najvažnije! Srbija je broj 1! Broj 1! Neka slavi Srbija, neka slave svi gradovi!

Ma, svaka čast! Sedmoricu debitanata smo imali na Igrama. Narednih 50 godina moraju imati kredit! Otpisivali su ih, nisu vjerovali u njih, a donijeli su Srbiju najveću radost. Ljudi moji, ovo je neviđeno... Gledajte ove golove, uživajte, vraćajte film, osvježite se malo... Imamo prekrasno nedjeljno popodne. Ovo je najveći uspjeh ikad u srpskom ekipnom sportu', u jednom dahu je izgovorio srpski komentator.

Srbiji je ovo treće olimpijsko zlato u nizu, a Hrvatska ostaje na zlatu s Igara u Londonu 2012. godine.

  • +14
Finale Olimpijskih igara, Srbija - Hrvatska, Vaterpolo (11.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal