HRVATSKA - SRBIJA 11:13

Srpski mediji: Hrvati nisu znali što ih je snašlo! Razbili smo ih

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 11.08.2024 15:31
  • Objavljeno 11.08.2024 u 15:31
Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalnom susretu igranom u La Defense Areni izgubila je od branitelja naslova Srbije s 11:13.

Srpski mediji u euforiji su nakon finala i osvajanja trećeg olimpijskog zlata u nizu. 'Momci, vi ste naš ponos: Vaterpolisti Srbije potopili Hrvatsku i osvojili zlatnu medalju na Igrama u Parizu', naslov je Telegrafa.

'Ovo je sport u kojem su Srbi vladari! Skoro nitko nije vjerovao da mogu naši Delfini do iznenađenja. Međutim, Srbi su još jednom pokazali da su najbolji kad je najteže i kad nitko ne vjeruje u njih', piše Telegraf.

'Momci, hvala vam! Nacija je ponosna na vas! Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu', naslov je Kurira koji piše da 'Hrvati nisu znali što ih je snašlo, nisu imali rješenje za Delfine'.

  • +14
Finale Olimpijskih igara, Srbija - Hrvatska, Vaterpolo (11.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Srbija je olimpijski šampion, vaterpolo je naš sport! Hrvatska je potopljena, Srbi su čudo, treće zlato zaredom', naslov je Blica, dok Nova S piše: 'Srbija je olimpijski prvak, ovi momci su čudo i sila prirode: Hrvatska razbijena za zlato!'

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal