psk_2

SASVIM ISKRENO

Tudor o ključnoj utakmici: Kao trener, znam da Italija ima jednu bitnu prednost

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 24.06.2024 17:18
  • Objavljeno 24.06.2024 u 17:12
Bionic
Reading

Nekadašnji trener Lazija i Udinesea razgovarao je s Gazzettom dello Sport i najavio ključnu utakmicu na Europskom prvenstvu Njemačkoj

Igor Tudor je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport komentirao utakmicu između Hrvatske i Italije na Europskom prvenstvu. Taj susret odlučit će gotovo sigurno tko uz Španjolsku prolazi u osminu finala; Hrvatska mora ići na pobjedu, ali bi čak i u nekim ludim ishodima mogla proći i s remijem.

Tudor je bivši trener Lazija, Verone i Udinesea koji dobro poznaje talijanski nogomet, a prepoznao je i veliku prednost koju će Azzurri imati u Leipzigu:

'Kao navijač nadam se da će Hrvatska pobijediti, ali kao trener znam da Italiji igraju dva od tri rezultata i to je značajna prednost. Što se tiče odlaska Zlatka Dalića, na ovim razinama nitko ne može trajati vječno. Svi razumiju da je ova skupina igrača uvijek davala sve za svoju zemlju i spremni su podržati ih', rekao je.

Nakon toga se osvrnuo i na talijanskog izbornika, kojeg iznimno poštuje kao trenera:

'Luciano Spalletti jedan je od najboljih trenera na svijetu, na taktičkoj je razini vrlo dobar u pripremama utakmica. Često čujem da su potrebne godine da bi se izgradila određena vrsta nogometa, ali sve je to sranje! Spalletti je vodio reprezentaciju nekoliko mjeseci i igra se odmah vidjela, kao i pobjednički mentalitet', dodao je.

  • +124
Navijači, Hrvatska, Leipzig, 24.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal