ZADRŽAO ZA SEBE

Velika tajna Realove svlačionice: Luka Modrić je to smislio...

14.07.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Madridski Real još uvijek nije službeno objavio što će biti s Lukom Modrićem, odnosno kada će potpisati novi jednogodišnji ugovor. Međutim, uvjeravaju svi da će Luka Modrić još najmanje jednu sezonu biti igrač Kraljeva.

Za razliku od 38-godišnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, dio igrača koji su se činili 'jako bitnima', ipak je otišao iz Reala, a čini se kako odlascima još uvijek nije kraj.

Toni Kroos i Nacho Fernandez su igrači koje će sigurno najviše nedostajati Modriću, a ta lista bi mogla biti proširena i na ukrajinskog vratara Andrija Lunina, koji je spašavao Kraljeve velikim dijelom prošle sezone, dok se Thibaut Courtois oporavljao od ozljede.

Iako nije branio u finalu Lige prvaka, Lunin je dao velik doprinos Realu u pohodu na 15. naslov europskog prvaka.

Govoreći u opuštenom intervju o svojim hobijima i odnosima sa suigračima ukrajinski čuvar mreže nije mogao, a da ne spomene Luku Modrića.

'Modrić, Vinicius, Camavinga, Rüdiger i Lucas Vazquez su igrači koji me najviše nasmijavaju', kazao je Lunin te zatim posebno spomenuo hrvatskog veznjaka.

'Imam dva nadimka. Modrić je smislio jedan, ali zadržat ću to za tebe', pojasnio je Ukrajinac, koji je na izlaznim vratima Reala.