šokiran i optimističan

Veznjak Dinama nakon blamaže u Münchenu: Zaslužujemo biti u Ligi prvaka

18.09.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Vezni igrač Dinama Luka Stojković nakon katastrofalnog poraza od Bayerna u Münchenu na otvaranju Lige prvaka poslao je vrlo optimistične riječi navijačima.

'Svjesni smo da je ovo velik poraz za nas. Svjesni smo i protiv kakve smo ekipe igrali. Svi smo pomalo u šoku, a Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih ekipa na svijetu i to je dokazao. Mi stvarno nismo bili na nivou, to je sigurno, ali okrećemo se novim utakmicama i idemo dalje', rekao je veznjak Modrih nakon katastrofe u Münchenu.

Stojković je u igru ušao u 46. minuti umjesto Marka Roga. Uslijedio je sjajan početak drugog poluvremena za hrvatskog prvaka koji je zabio dva gola, a potom i prilika Pjace za 3:3. A onda, epski potop...

'Vratili smo se na 3:2, kad smo zabili taj gol mislili smo da se možemo vratiti, igrali smo jako dobro u tih 15-20 minuta. Imali smo tu priliku, nažalost, nismo je realizirali... Primijetio sam kod Bayerna da oni ne staju, koliki god da je rezultat, idu maksimalno i stvarno su odlična ekipa', prenosi Stojkovićeve riječi HRT.

  • +8
Bayern - Dinamo (17.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Svjesni smo rezultata, svjesni smo svega što se dogodilo, ali okrećemo se novim utakmicama. Sljedeći je Slaven Belupo, idemo to pobijediti kako god znamo i umijemo i nastavljamo dalje. Mislim da zaslužujemo biti na ovom natjecanju i dat ćemo sve od sebe za bolje rezultate', poručio je Luka Stojković.

U drugom kolu Lige prvaka Dinamo na Maksimiru 2. listopada dočekuje Monaco.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport
Standings provided by Sofascore