POBJEDNICA

Zlatna olimpijka Matić nakon trijumfa: Samo ruke u zrak, veselje, sreća i radost

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 31.07.2024 18:36
  • Objavljeno 31.07.2024 u 18:30
Bionic
Reading

Barbara Matić osvojila je svoju prvu, ali i prvu olimpijsku medalju ikad za hrvatski judo. Nakon finala razgovarala je o velikom uspjehu

Barbara Matić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 70 kg na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u finalu pobijedila Miriam Butkereit. Tako je nakon svjetskog i europskog u svoju krunu dodala i olimpijski naslov. Nakon meča nije skrivala oduševljenje.

Priznaje, nije se htjela opterećivati prije dolaska u Pariz. Osjećala se dobro ovih dana, a jutros ju je probudila budilica, što znači da nije bilo nervoze.

Revanš protiv Miriam

'Protiv Miriam je bio jedini poraz ove godine tako da smo sad naplatili taj poraz. Drago mi je da nosimo zlato kući. Samo ruke u zrak, slavlje i to je to. San koji smo sanjali, da je bila bilo koja medalja bili bi zadovoljni, zlato ne trebamo ni komentirati', rekla je za HRT.

Kakav je bio osjećaj nakon meča? Samo ruke u zrak, veselje, sreća i radost, to je to. Ali za osjećaj olimpijske pobjednice morat ćete me pitati za par dana, nemam to još', dodala je.

Slijedi proslava u Splitu

Čula je da se već pucalo po Zagrebu kad je ušla u finale, a proslava u rodnom Splitu tek slijedi.

'Hvala na podršci, nadam se da ste svi zadovoljni. Kakva će biti proslava u Splitu? Ne znam još ništa, ali mislim da će biti svašta', zaključila je.

  • +5
Barbara Matić Izvor: Profimedia / Autor: Peter Byrne / PA Images / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal