nešto neviđeno

Zvijezda AC Milana 'popljuvala' gradonačelnika: Narušili ste mi privatnost...

03.10.2024 u 16:14

Bionic
Reading

Napadač Milana, Alvaro Morata, odlučio je preseliti svoju obitelj iz Corbettea, mjesta blizu Milana, jer smatra da mu je gradonačelnik narušio privatnost.

Na ovu odluku se odlučio nakon što je gradonačelnik Corbettea, Marco Ballarini, na društvenim mrežama objavio vijest o Moratinom preseljenju u njihov grad, koji broji oko 18 tisuća stanovnika.

Ballarini, koji na Instagramu ima više od 20 tisuća pratitelja, očito je mislio da će ta informacija zabaviti njegove pratitelje. Međutim, učinak je bio suprotan, a kapetan španjolske reprezentacije odlučio je da se odmah seli. Morata je na društvenim mrežama brzo reagirao i objavio:

'Dragi gradonačelniče, hvala Vam što ste mi narušili privatnost. Srećom, nemam vrijednih stvari u ovoj kući. Nemam više sigurnost koju sam imao dosad. Mislio sam da će mi Corbetta dati privatnost, ali sam prisiljen odseliti se jer Vi ne znate koristiti društvene mreže kako biste zaštitili svoje građane.'

Alvaro Morata (31) pridružio se Milanu ovog ljeta, nakon što je kao kapetan predvodio Španjolsku do naslova europskog prvaka. U dosadašnjih šest utakmica ove sezone postigao je dva gola. Njegova karijera obilježena je igranjem u velikim klubovima poput Real Madrida, Juventusa i Atletico Madrida.

Morata se može pohvaliti impresivnom kolekcijom trofeja. S Realom je dvaput osvajao Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo, dok je s Juventusom dva puta bio prvak Italije i osvojio tri talijanska kupa. Na reprezentativnoj razini, uz Europsko prvenstvo, s nacionalnom ekipom osvojio je i Ligu nacija, a u mlađim kategorijama triput je bio europski prvak.