KUKU LELE

Black Ops III na stare konzole dolazi jako osiromašen

03.11.2015 u 15:22

Bionic
Reading

Već neko vrijeme znamo da novi Call of Duty u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360 neće imati singleplayer, no to je samo jedan od nekoliko 'rezova'

Activision je još jednom rastužio sve igrače i obožavatelje Call of Dutyja, one koji su nadolazeću igru u franšizi planirali zaigrati na konzolama prošle generacije. Nakon što su objasnili da je singleplayer Black Opsa III jednostavno prevelik zalogaj za PlayStation 3 i Xbox 360, sada su objavili još nekoliko stvari koje neće imati te dvije verzije.

Broj sličica u sekundi u multiplayeru kretat će se između 30 i 60 dok će mod 'Zombies' biti zaključan na 30. To je zasigurno razočaravajuća informacija, s obzirom da su igrači na svim konzolama dosad uvijek mogli uživati u iskustvu koje je rijetko odlazilo ispod 60 FPS-a.


Te dvije verzije također neće imati alate Weapon Paint Shop i eSports, a 'Season Pass' će moći kupiti isključivo oni koji kupe verzije za PC, PlayStation 4 ili Xbox One. To najvjerojatnije znači da verzije za starije konzole neće dobiti sve dodatne sadržaje u obliku DLC-a.

Za utjehu vlasnicima PlayStationa 3 i Xboxa 360 - svi oni koji kupe Black Ops III besplatno će dobiti i prvi Black Ops