DOBRI REZULTATI

Blizzard u prvom danu prodao 3,3 milijuna primjeraka WoW: Legiona

12.09.2016 u 05:32

Bionic
Reading

Sudeći prema službenoj izjavi iz Blizzarda, startna prodaja najnovijeg proširenja za dvanaest godina star masivni multiplayer nije mogla proći bolje. Dobro, prošla bi bolje da su prodali 3,5 milijuna primjeraka

Kako god okrenuli, Blizz je zadovoljan statistikom. Ovo su prve brojke vezane uz World of Warcraft koje je firma izdala u preko godinu dana. Blizzard i Activision su, naime, do nedavno svake godine voljeli objaviti sumanute brojke aktivnih pretplatnika njihove vjerojatno najpopularnije online igre (pored Starcrafta, Warcrafta, Diabla, Overwatcha i Hearthstonea, jasno). Nakon što su te brojke počele polako padati, izdavač je prestao s izvješćima i nastupila je tišina.

Ovo je trajalo sve do jučer kad se Blizzard ponovno odlučio pohvaliti dobrom prodajom. U ovom slučaju riječ je o novoj demonima krcatoj ekspanziji Legion koja je na tržištu nešto više od tjedan dana. Igru je, sudeći prema Blizzardu, u prva 24 sata kupilo preko 3,3 milijuna ljudi. Uzmemo li u obzir da se radi o dvanaest godina starom naslovu, ovo su više nego dobri rezultati.

Također, valja pripomenuti kako je istu prodaju imao Warlords of Draenor, protekla i, po mnogima, jedna od najlošijih ekspanzija za WoW ikad. U drugu ruku, sudeći prema dosadašnjem iskustvu iz prve ruke, možemo reći da je novo proširenje za World of Warcraft na dobrom putu.

Konačne dojmove dobit ćete kada u igri nabijemo više od dvadeset sati gameplaya te rad na recenziji privedemo kraju. Dotad - uživajte u traileru.

Uvod za World of Warcraft: Legion