FATALITY

Da, čini se da Mortal Kombat dobiva službeno pivo

06.06.2016 u 09:00

Bionic
Reading

U slučaju da vam nije dosta bezbroj nastavaka Mortal Kombata na svakoj zamislivoj platformi, popularna borilačka igra uskoro će se pojaviti i u obliku - piva

Na ovom genijalno osmišljenom projektu radi ekipa iz pivovare Poulsbo u Washingtonu te nude tri različita proizvoda licencirana od, pazite ovo, samog Warner Brosa i Netherrealm Studiosa. Da, ovo nije samo par likova koji su se sjetili zaraditi na gejmerima poznatom imenu. Riječ je o sasvim legitimnom i osvježavajućem potezu Warner Brosa i Eda Boona.

Uglavnom, tri dostupna piva nose imena Sub-Zero Imperial IPA, Raiden Imperial Saison te Scorpion Imperial Stout. Moramo priznati da Scorpion i njegova mračna osobnost baš dobro sjedaju uz pripadajuće mu tamno pivo.



Brendirano pivo Mortal Kombat distribuira Global Beverage Traders, a odgovor na pitanje kako će je se ovdašnji obožavatelji osvježavajućih napitaka i Mortal Kombata moći domoći vjerojatno leži u moći dobrog starog interneta.

Odgovor na drugo pitanje - koliko će ispijanje spomenutih piva pospješiti postotak pobjeda tijekom konkretnog igranja Mortal Kombata X znamo više manje svi, no hej - barem će nas osvježiti.