POZOVITE PRIJATELJE

Dolazi nam neslužbeni multiplayer za Just Cause 3

02.01.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Nedavno izašla akcijska avantura 'Just Cause 3' dobit će potpuno neslužbeni i vrlo vjerojatno apsolutno fenomenalni mod za igru u više igrača

Ako kao i mi igrate Avalancheovu najnoviju videoigru, vjerojatno vam je barem u jednom trenutku glavom prošla ideja da bi igra bila fenomenalna da je možete zaigrati s prijateljem. Iako Just Cause 3 ne podržava opciju za multiplayer, ekipa odgovorna za mod koji je isto omogućio njegovom prethodniku ne spava.

Nedavno su, naime, najavili rad na multiplayer-modu za JC3 - prije nego što je to učinio tim koji je igru napravio.

Prije nego što se ponadate da ćete kroz mjesec-dva igru moći igrati u društvu Rica Rodrigueza i njegova jednako agresivnog brata blizanca, trebat ćete se malo strpiti. Modderi još nisu ni blizu završetku projekta koji bi, ako je suditi po vremenu koje je bilo potrebno da ugledamo multiplayer mod za Just Cause 2, mogao biti gotov najranije krajem 2016.

Just Cause 3 multiplayer trailer

Avalanche je svojevremeno imao plan za naknadno ubacivanje moda za više igrača u Just Cause 3, samo što o tome do danas nisu pretjerano pričali. Ohrabrujuća okolnost je ta da su modifikaciju multiplayer u Just Causeu 2 objeručke prihvatili, što znači da vrlo vjerojatno neće prekinuti rad na onoj za 'trojku'.

Osim ako, naravno, nju završe prije nego što to urade ljudi iz Just Cause Multiplayera