OVERWATCH, RAINBOW SIX...

Evo koje izvrsne igre možete besplatno zaigrati ovog vikenda

17.11.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Igrači će moći isprobati sve heroje, zaigrati sve mape i isprobati sve modove igre. Promo akcija traje do kraja vikenda

Ako ste planirali mirni vikend bez videoigara i televizije, pripremite se za malo razočaranje. Blizzard je danas službeno objavio besplatni vikend za svoju popularnu pucačku igru Overwatch. FPS ćete moći isprobati sve do ponedjeljka 20. studenog. Što se sadržaja tiče, na raspolaganju će vam biti sve što dobijete u plaćenoj verziji igre: heroji, mape i različiti modovi igre. Ako u nedjelju odlučite kupiti igru, ne brinite - sva dostignuća prenijet ćete u plaćenu verziju.

Blizzard je također potvrdio da će igračeve statistike preći u punu verziju igre, no da dostignuća i trofeji ovog vikenda ostaju deaktivirani. Više inormacija o besplatnom vikendu uz Overwatch pronađite ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Rainbow Six: Siege

Ubisoftova timska pucačina Rainbox Six Siege ovog će vikenda također biti potpuno besplatna, a zainteresirani će ju putem Steama moći kupiti po sniženoj cijeni.

Besplatni vikend traje od 16. do 19. studenog, a snižene cijene vrijedit će još jedan dan. Kao i kod Overwatcha, sva dostignuća u igri automatski se prebacuju u plaćenu verziju. Više o besplatnom vikendu uz Rainbow Six: Siege pročitajte ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Ubisoft

Endless Space 2

Endless Space 2 je epska 4X strategija koja nam stiže iz Amplitude Studiosa. Kao i Rainbow Six i Overwatch, Endless Space 2 je ovog vikenda besplatan. Čisto usput - dostupna je i nova nadogradnja pod imenom Galactic Statecraft. 

Izvor: Društvene mreže / Autor: Amplitude

Igru je moguće skinuti putem Steama te ju igrati sve do 20. studenog. Ako vam se dopadne, možete ju ubosti za pola cijene. Dodatak Galactic Statecraft uvodi obnovljeni sustav diplomacije, piratska legla, orbitalne stanice, nove događaje unutar igre, kao i 'počasna dvorana' iliti Hall of Fame gdje igrači mogu uživati u svojim dostignućima.

Amplitude je ovaj vikend pretvorio u pravo malo natjecanje. Kompanija je, naime, naglasila da će, ukoliko dovoljno ljudi igru zaigra ovog vikenda, nadolazeći dodatni sadrža bit će bogatiji. Više informacija o besplatnom vikendu uz Endless Space 2 pronaći ćete ovdje, dok stranicu dućana možete posjetiti klikom na ovu poveznicu.