NATJECANJE STARTUPOVA

HT podržava 'Idea Knockout 2015'

29.09.2015 u 13:04

Bionic
Reading

Uz podršku Hrvatskog telekoma 15 timova s tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu u borbi za glavnu nagradu: put i izlagački štand na sajmu CES, koji će biti održan u Las Vegasu od 6. do 9. siječnja

HT će kao generalni pokrovitelj sudjelovati i na nadolazećem 'Idea Knockoutu 2015', regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će biti održano u četvrtak, 1. listopada, u zagrebačkom kinu Europa s početkom u 10 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje. Pobjednik će biti proglašen u 17 sati.

Kao što smo već pisali, petnaest timova s tehnološkim idejama će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu: putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija CES. Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u 2016.


'Idea Knockout' bit će održan po drugi put. Na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu je odnio zagrebački startup DivIT s projektom Mash.me, koji se na štandu HT-a nedavno predstavio i tijekom 'Weekend Media Festivala'. Za nastupa na ovogodišnjem CES-u Mash.me je ostvario brojne kontakte i narudžbe.