POŽURITE

Isprobajte Star Citizen besplatno!

24.10.2016 u 08:47

Bionic
Reading

Svemirska simulacija iz radionice poznatog Chrisa Robertsa još je daleko od završetka razvoja, no to ne znači da je ne možete igrati već danas

Popularni naslov odnedavno je besplatan za sve znatiželjnike, a moguće ga je skinuti sa službenih stranica Cloud Imperiuma. Ovaj megaprojekt prošao je kroz nezapamćen broj kampanja za javno financiranje, ima pravo brdo investitora, nevjerojatni popis glumaca koji u igri nastupaju likom i glasom i što je najvažnije - skoro pa fanatične obožavatelje.

Želite li iz prve ruke saznati u čemu je tajna ove sulude vizije Chrisa Robertsa? Zar tvorac hit serijala Wing Commander zbilja ima ono nešto ili je, kao što smo već više puta zaključili, preambiciozan za vlastito dobro? Imate vremena sve do kraja ovog mjeseca nakon čega igra, na žalost, ponovno dobiva cijenu.

Uglavnom, kako biste zaigrali besplatnu alfu Star Citizena, trebat ćete napraviti besplatni račun na službenoj stranici te potom ukucaju promotivni kod FALL2016. Nakon ovoga će dobiti pristup downloadu klijenta. Svemirski piloti koji igri pristupe za vrijeme promotivnog razdoblja dobit će svemirski lovac F7C-M Super Hornet

Star Citizen već je mnogo puta imao besplatne promocije, no sve su bile u obliku beta modula. Konačna igra još nema datum izlaska, a kako stvari stoje - bit će podijeljena u nekoliko zasebnih naslova. Jedan od njih je Squadron 42, kampanja za jednog igrača koja je na tržište trebala doći ove jeseni.

Kao što ste i pretpostavili, svi moduli i igre u sklopu svemira Star Citizen odgođeni su do nepoznatog datuma u 2017.