0 KUNA!

Isprobajte Star Citizen potpuno besplatno!

01.02.2016 u 16:25

Bionic
Reading

Čak i ako niste zagorjeli fan svemirskih simulacija, predlažemo da isprobate igru koja je javnim financiranjem sakupila preko 100 milijuna dolara

Duhovni nasljednik Wing Commandera, više poznat kao Star Citizen, bit će dostupan svim zainteresiranima sve do ovog petka, kada će se vratiti u naručje čovjeka koji stoji iza njega i sudionika kampanje za crowdfunding. Ovo je, napominjemo, doista jedinstvena prilika za bacanje pogleda na ono što je Chris Roberts radio zadnjih nekoliko godina te u što je, među ostalim, potrošio daleko više od javno sakupljenih sto milijuna dolara

Kako god bilo, činjenica je da i u ovom ranom stadiju Star Citizen izgleda lijepo. Javnosti su, naime, dostupna tri modula, a moći će ih se isprobati, naravno, redoslijedom koji odgovara korisniku.

'Slobodni piloti' tako mogu isprobati sljedeće:

Star Citizen Alpha 2.1.2 – Crusader ili 'mini-PU' jezgra je svijeta na kojem rade ljudi iz Roberts Space Industriesa. Sadrži niz svemirskih stanica i okoliša, skriptiranih misija, mjesta za istraživanje i mnogočega drugog. 'Alpha 2.1.2 je vaš prvi pogled na jedan ogroman svemir, piše u opisu.

Arena Commander – Arena Commander je igra unutar igre koju se koristilo za testiranje letačkih mehanika brodova, kao i borbeni balans među letjelicama. Moguće ga je igrati protiv AI-a ili protiv živih igrača.

Social Module – prva društvena zona je ArcCorp. Prošećite, minglajte s drugim virtualnim pilotima, uživajte u malom dijelu daleko većeg svemira.

Kako do igre? Sve što trebate je registrirati se ovdje, skinuti klijent, instalirati ga, odjaviti sve društvene obveze, spustiti rolete, zaključati vrata, iskopčati mobitel, staviti šljem na glavu i avantura može početi. Jednostavno!