BROAPP

Je li i vaš dečko toliko lijen da bi koristio ovu aplikaciju?

28.02.2014 u 18:04

Bionic
Reading

BroApp, djelo dvaju 29-godišnjih Australaca poznatih tek po imenima Tom i James, aplikacija je pomoću koje možete pripremljene SMS-ove u unaprijed određeno vrijeme slati partnericama

Tvrde kako ju nisu napravili zato što su lijeni i ne da im se slati poruke partnericama, već kako bi bili sigurni da se one osjećaju obožavano.


Aplikaciju su tri mjeseca tajno na njima testirali prije no što su ju pustili u javnost. Kad se pokazalo da su oduševljene, odlučili su da je vrijeme da i ostatak svijeta čuje za BroApp.

A nisu ni primijetile da se nešto događa sve dok im Tom i James nisu rekli, iako je jedna od njih tvrdila kako bi svaka žena to primijetila. Svidjelo im se što su dobivale poruke, čak i nakon što su doznale da su bile automatske.

Iznenadilo ih je što je svaka automatska poruka obično pokrenula mali razgovor, do kojeg ne bi došlo da poruke nije bilo.

Ima ugrađene značajke koje pomažu da ne bude otkrivena ukoliko partnerica, zbog bilo kojeg razloga, zaviri u vaš pametni telefon.

Neće slati unaprijed napisane poruke ako detektira da je uređaj na kojem je instalirana spojen na partneričinu bežičnu kućnu wi-fi mrežu. Također, otkazat će slanje poruke ako su se djevojka i dečko nedavno nazvali ili razmijenili poruke.

U pripremi je i slična aplikacija namijenjena ženama, piše Daily Mail