ISKORISTITE PRILIKU

Jeste li spremni za vikend megarasprodaju mobitela?

13.05.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Webshop Hrvatskog Telekoma tijekom ovog vikenda ponudit će pregršt odličnih pametnih telefona po cijenama sniženim i do 1.450 kuna

Smartfoni su koje će ponuditi Hrvatski Telekom odmah spremni za korištenje na bilo kojoj mreži i dostupni bez ugovorne obveze. Dolaze s jamstvom i računom te besplatnom dostavom na kućnu adresu u roku od tri do pet radnih dana.

Platiti možete gotovinom ili kreditnom karticom po preuzimanju uređaja ili obročnom otplatom (do 24 mjeseca) putem kreditne kartice Zagrebačke banke. Ukoliko se predomislite u roku od 14 dana, uređaj možete i vratiti.

Popusti se kreću u rasponu od dvjestotinjak do 1.450 kuna.U ponudi je ukupno 19 smartfona, među kojima su nove perjanice i atraktivni stariji pametni telefoni raznovrsnih veličina i mogućnosti na tri operativna sustava - Androidu, iOS-u i Windows Phoneu.


Među uređajima s najžešće sniženom cijenom su Microsoft Lumia 950 XL, Sonyjeva Xperia Z5 i Samsungov Galaxy S7 (u crnom i zlatnom izdanju) - svi redom su dostupni po cijeni sniženoj za više od tisuću kuna.

No, na raspolaganju su i Appleov iPhone 6S sa 16 GB memorije (po 551 kn sniženoj cijeni), Sonyjeve Xperie Z5 i Z3 Compact, Samsungovi modeli A5 i A3...

Više doznajte u webshopu Hrvatskog Telekoma