MASA NOVITETA

Kartaški hit Hearthstone dobija nove likove i novi mod igre!

15.06.2015 u 07:21

Bionic
Reading

Ako tražite još načina da potrošite novac na Hearthstone, Blizzard je više nego spreman udovoljiti vam. Uskoro ćete, naime, moći kupovati 'skinove' za svoje heroje!

Blizzardov free to play kartaški blitz naslov Hearthstone zabilježio je dosta velik uspjeh, što je firmu dodatno motiviralo da na njemu pokuša dodatno zaraditi ili ako preferirate onaj drugi termin - napravi još sadržaja. Novitet koji ćemo uskoro moći kupiti su novi heroji, odnosno, alternativni portreti - također poznati kao skinovi.

Blizzard je do sad najavio tri alternativna lika: Magni Bronzebeard za ratnika, Medivh za maga te Alleria Windrunner za lovca. Novi likovi igračima će dodati specijalnu pozadinu za karte, novu herojsku animaciju i emoteove te će se moći igrati u svim modovima.

Medivh Hearthstone trailer


Jedini problem? Cijena. Skinovi za Hearthstone koštat će 10 eura po komadu, što je više nego ultraskupo, no uvjereni smo da će se naći oni spremni da ih kupe. Sto posto.

Magni Bronzebeard Hearthstone trailer

Drugi novitet koji dolazi u sljedećem 'patchu' je i novi mod igre. Tavern Brawl je nešto što bismo najlakše mogli opisati kao mutator za Hearthstone. Taj zanimljivi mod bit će aktivan samo dijelom tjedna, a igračima će omogućiti da igru igraju pod zanimljivim i nerijetko potpuno neizbalansiranim setovima pravila.

Isko Blizz nije ništa najavio, pretpostavljamo da se radi o igri sa smanjenom količinom zdravlja, posebnim pravilima za karte ili nečim u tom tonu. Bilo kako bilo, službene informacije dobit ćemo tijekom sljedećih nekoliko dana.