GEJMING

Akcija se zahuktala: Lara Croft stiže u Dead by Daylight

26.06.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Junakinja akcijskog serijala Tomb Raider najnoviji je igriv lik u popularnom Behaviourovom survival hororu

Behavior Interactive upravo je najavio još jedan crossover za Dead by Daylight koji u igru ​​dovodi svačiju omiljenu pljačkašicu, arheologinju i avanturisticu Laru Croft. Ekspanzija Tomb Raider izlazi 16. srpnja i sa sobom donosi mlađu i opaiju verziju lika - kakvu smo susreli u novijim naslovima u sklopu Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogyja.

Premda je ovo prvi put da Croft dolazi u horor igru, jedno je sigurno, a to je da joj hladnokrvno ubojstvo nije strano. Tijekom franšize, okončala je živote nekoliko tisuća ljudi i životinja, što ju čini većim ubojicom od Jasona Voorheesa, Freddyja Krugera i Michaela Myersa. Čak je sudjelovala u sukobima u Call of Dutyju. Croft će se u društvu Pineada, Leatherfacea i ostalih horor likova iz igre osjećati kao kod kuće.

Dead by Deadlight trenutno je upleten u poglavlje inspirirano Dungeons and Dragonsima, zajedno s ubojitim lichem Vecnom i mnoštvom novih mapa. Stoga dodatak likova koje ne bismo izravno povezali s hororima ne stiže kao preveliko iznenađenje. Tu je i poglavlje nadahnuto Castlevanijom koje dolazi kasnije ove godine, a detalji će biti objavljeni u kolovozu.

Postoji samo jedan problem s ovim crossoverom Tomb Raidera, piše Engadget. Preživjeli u Dead by Daylight obično su nenaoružani dok Lara Croft voli svoje pištolje, noževe i lukove. Bit će čudno kontrolirati prestravljenog i nenaoružanog lika koji je do sad potamanio populacijski ekvivalent manje države.