NOVI FILM

Nagrađivana domaća ekipa snimila još jedan film o sigurnosti u prometu

09.04.2017 u 09:24

Bionic
Reading

U spotu trajanju od 44 sekunde koji je ciljano napravljen za prikazivanje putem TV-a i drugih medija, a u svrhu edukacije sudionika u prometu o sigurnosti na željezničko-cestovnim prijelazima, nastupa naš paraolimpijac Mladen Tomić

Ekipa s prometnog fakulteta snimila je novi film o sigurnosti u prometu vezan u svrhu edukacije sudionika u prometu o sigurnosti na željezničko-cestovnim prijelazima. Kako je za tportal izjavila docentica dr. sc. Danijela Barić, jedna od osoba koje su radile na filmu, u njemu sudjeluje naš paraolimpijac Mladen Tomić koji je kao dijete stradao igrajući se na pruzi, a svojim sudjelovanjem u spotu dao je svoj doprinos povećanju svijesti o opasnostima uslijed nepoštivanja prometnih propisa i povećanja sigurnosti u prometu.

Inače, još jedan film, ‘Safe with Andrew on the way to school’ izrađen u okviru projekta implementacija mjera za povećanje sigurnosti najranjivijih sudionika u prometu na željezničko-cestovnim prijelazima, koji se provodi u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011. – 2020. godine Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, osvojio je nagradu za najbolji europski film s područja sigurnosti cestovnog prometa na globalnom festivalu filmova o sigurnosti prometa. Nositelj projekta je Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu. 

Film: Pruga nije mjesto za igru. Sigurnost u prometu započinje s tobom! Autor: Fpz ZCP Team