ZAŠTO?

Netko je zbilja napravio igru 'Harambe vs. Capcom'

19.09.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Počeo je kao blesav meme na Redditu, koji se proširio internetom nevjerojatnom brzinom nakon čega je nastala hrpa manje ili više kreativnih prerada i obrada. Sve je bilo ok do trena kad je tim satiričara napravio adaptaciju Street Fightera s Harambeom u glavnoj ulozi

Najpoznatija mrtva gorila na svijetu u ovoj igri kreće u krvavu odmazdu protiv, pazite ovo, dvadesetjednog lika iz izvornog Street Fightera 2. I što je najbolje, u njoj Harambe odglumi vlastitu smrt.

Priča zvuči kao da je ispala iz knjižice Uwe Bolla: Harambe je jedinstven zato jer može koristiti telepatske moći te je prisiljen na bijeg u podzemlje nakon upozorenja prema kojem ga 'tajnovita organizacija' planira ubiti.  Gorila odglumi vlastitu smrt koristeći specijalne moći koje uvjere medije da je bio ubijen u zoološkom vrtu. Nakon toga krene tražiti Ryua koji će mu pomoći da otiđe u svoj rodni kraj. Naravno, prije nego što to učini, trebat ćete ga premlatiti na mrtvo ime. Jednostavno, zar ne?

Harambe vs. Capcom ima roster od čak dvadesetjednog lika, priču, solidnu grafiku i glazbu, a napravila ga je grupa Otaku Gang. Riječ je o samozvanom pokretu alternativne kulture posvećenom izradi satiričkih videoigara.

Tim je uoči izlaska igre izbacio i foršpan. Verziju za PC možete downloadati besplatno jednostavnim klikom na ovaj link