HURA!

Nostalgičari, pripremite novac! dolaze Psychonautsi 2!

06.12.2015 u 08:12

Bionic
Reading

Tim Schafer i Double Fine nakon mnogo godina nećkanja, konačno su odlučili napraviti pravu stvar, a to je drugi nastavak njihove najpoznatije videoigre Psychonauts

'Dvojka' će se izravno nadovezati na događaje iz prvih Psihonauta te će pratiti Razove eskapade nakon izlaska iz kampa za treniranje telepatskih akrobata. U prijevodu, očekujte još uskakanja u tuđe umove, još bizarnih svjetova i još platformske zabave.

Kao i za nedavno izašli Broken Age, Double Fineu za produkciju treba vaš novac. Kako bismo uživali u novim Razovim avanturama, trebat ćemo investirati 3,3 milijuna dolara. Schafer je očigledno naučio puno od izrade Broken Agea te je za osnovni cilj kampanje na Figu zatražio malkice više nego prošli put.

Iskreno, ne krivimo ga - Psychonauts je akcijska avantura smještena u šareni i nerijetko bizarni svijet čija produkcija iziskuje više sredstava nego point and click avantura.

Kotaku je uoči objave kampanje Schafera priupitao za dodatne detalje vezane uz igru. Schafer je naveo kako će Psychonauti 2 istraživati Razovu prošlost, kao i prokletstvo koje slijedi njegovu obiteljsku lozu. U igri ćemo koristiti stare, kao i nove telepatske moći, a likovima će glasove posuditi ekipa koja je to radila i u jedinici.

Za više informacija o kampanji posjetite njezinu stranicu na Figu