PRIPREMITE NOVAC

Objavljen službeni datum izlaska igre FIFA 15

23.06.2014 u 15:45

Bionic
Reading

Ako spadate u one koji jedva čekaju novu generaciju nogometnih simulacija, došlo je i vaše vrijeme

Svi divlji fanovi nogometnih simulacija od danas mogu slobodno početi sakupljati sitniš. EA Sports objavio je datum izlaska novog FIFA 15 naslova na svim više ili manje poznatim plaftormama. Podsjetimo se, novi nastavak donosi mnogobrojne gameplay novitete, kao i poboljšanu grafiku proganjanu više nego moćnim Ignite engineom. Spomenuti pokretač zasjao je u nedavno izašlom EA Sports UFC-u, a EA-ovci su uvjereni kako će totalno oboriti s nogu u novoj 'Fifi'.

Kako biste uzeli u obzir čisti razmjer očekivanih prihoda od novog nastavka popularne nogometne simulacije, spomenimo samo na kojim platformama ovo čudo izlazi. Dakle, FIFA 15 moći će se nabaviti u verzijama za Xbox One, Sony PS4, PS3, PS Vitu, PSP, Nintendo 3DS, Wii, Xbox 360 i (konačno) PC.

Datum izlaska bit će ujednačen, što znači da će igra na svim spomenutim platformama biti nabavljiva istog dana, koji je u ovom slučaju 26. rujna. Sretnici iz SAD-a igru će moći ubosti tri dana ranije, što znači 23. Kako biste dobili okvirnu ideju što od igre očekivati (barem po pitanju vizuala), toplo savjetujemo da pogledate priloženi trailer.

FIFA 15 gameplay trailer