HTC ONE

Osobni streaming na zaslonu, vrhunska kamera s novim mogućnostima i nevjerojatan zvuk

21.05.2013 u 14:04

Bionic
Reading

U Hrvatskoj je odnedavno u ponudi svih triju operatera, dostupan novi vrhunski pametni telefon – HTC One. Dizajniran s osebujnim jednodijelnim aluminijskim kućištem (unibody), novi HTC One uključuje rješenja HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound.

Više nije potrebno aktivirati zasebne aplikacije kako biste bili u toku s aktualnim informacijama. Naime, novo iskustvo, da zaslon uređaja u stvarnom vremenu donosi relevantne podatke poput najnovijih informacija s društvenih mreža, svijeta zabave i životnog stila (lifestyle), vijesti i fotografija u interaktivnom nizu (immersive images) korisnicima odsada omogućava HTC BlinkFeed.

S druge pak strane, napredna HTC UltraPixel Camera nanovo definira način na koji ljudi bilježe, ponovno doživljavaju i dijele svoje najdragocjenije trenutke. Rješenje HTC Zoe korisnicima pruža mogućnost da slikaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju u djelićima koji traju po tri sekunde te tako pretvara tradicionalnu galeriju nepokretnih slika u pokretnu galeriju uspomena.

Ujedno se i automatski stvaraju integrirane ključne videosnimke sa svakog događaja koji se sastoji od Zoe slika, fotografija i snimki uz glazbenu podlogu i profesionalnu montažu, prijelaze i efekte. Konačno, svi ljubitelji glazbe razveselit će se činjenicom kako novi HTC One pruža najbolji doživljaj zvuka u usporedbi s bilo kojim trenutno dostupnim mobilnim telefonom.

HTC Boom Sound prvi put na telefonu predstavlja stereo zvučnike s prednje strane uređaja s namjenskim pojačalom i zadivljujućim HD zaslonom koji omogućuje korisnicima da se užive u dragu im glazbu, videosnimke, igrice i isječke s YouTube™a. BeatsAudio™ integracija pruža bogat i autentičan zvuk, bez obzira na to slušate li svoju omiljenu glazbu, gledate snimke s YouTubea ili igrate igrice.

Sve spomenuto je samo dio mogućnosti koje ovaj pametni telefon pruža, a koje će zasigurno razveseliti mnoge.