WEATHER UP

Ova aplikacija daje vremensku prognozu za važne dane u vašem kalendaru

20.11.2018 u 12:06

Bionic
Reading

Weather Up premijsku pretplatu koristi kako bi korisnicima pružila dodatne opcije i nekoliko zgodnih kozmetičkih dodataka

Contrastova aplikacija Weather Atlas sada ima novo ime Weather Up, a s najnovijom verzijom 2.0 donosi sinkronizaciju s kalendarom, međunarodnu podršku i povećanu cijenu pretplate. Aplikacija je, podsjetimo, do sada koštala 4,99 dolara godišnje, odnosno 0,49 dolara mjesečno. Pretplata Weather Up Pro koja miče reklame i dodaje dodatne widgete i prognozu za eventove košta 9.99 dolara godišnje, odnosno 1.99 dolara mjesečno.

MOBILNA NAVIGACIJA

Znate li za ove trikove u Google Mapsima?

Pogledaj galeriju

Premda sinkronizacija s kalendarom zvuči kao novitet, valja naglasiti da se radi o značajki koju je koristila aplikacija Fresh Air još od 2014. te sve nudila bez pretplatničkog modela. Weather Up izgleda malo ljepše i sinkroniziranje s kalendarom radi nešto jednostavnije.

'Premijska' prognoza vremena

Weather Up pruža mogućnost izmjene ikona za vrijeme, premda većina spomenutih dolazi u sklopu Pro pretplate. Također je moguće izmjeniti ikonu aplikacije kako bi ju bolje uskladili s ostalim ikonama na ekranu vašeg uređaja.

Aplikacija prikazuje tridesetominutnu animiranu radarsku mapu, no za sad je ograničena na SAD, Kanadu, Australiju, Japan i Europu. Prikaz temperature i vlage ograničen je na SAD i Kanadu, dok je prikaz padalina ograničen isključivo na teritorij SAD.

Weather Up možete isprobati na App Storeu, samo vodite računa da (još) nije dostupan u Hrvatskoj.