AY DIOS MIO!

Pogledajte 41 minutu eksplozivnog Just Causea 3

18.10.2015 u 08:20

Bionic
Reading

Just Cause 3, najnovija Avalancheova 'over the top' sandbox razbijačina mogla bi biti prava stvar za ekipu koja se do milja nije narazbijala igračaka kad su bili mali

Općenito je poznato kako Avalancheov serijal Just Cause često podiže koncept 'sandbox simulacije sadizma' do kompletno nove razine. Zahvaljujući bizarnoj kuki, masi naoružanja i apetitom za svesrdno isporučivanje čim veće količine eksplozivne boli (da, eksplozivne), u ovoj igri igrači doista mogu razbijati što god im je volja.

Just Cause 3, najnoviji nastavak serijala omogućit će vam da se još više zabavite što prevedeno na jezik igre u principu znači - više toga za razbiti, propucati ili dignuti u zrak.

Najnoviji materijal koji je ekipa s Polygona snimila tijekom Just Causeovog nedavnog preview eventa prikazuje preko četrdeset minuta (!) igre u akciji.

41minuta Just Causea 3

Ako ste se ikad pitali kako je to visiti s donje strane odnedavno bespilotnog helikoptera dok nadolazeći neprijateljski helikopter ciljate raketnim bacačem - ovaj video će vam dati odgovor!