GEJMING

Povratak otpisanih: Izgleda da ćemo iduće godine zaigrati novi Skate

18.09.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Prošli nastavak serijala izašao je prije 15 godina

Skateboarding videoigre tijekom prošlih par godina prolaze kroz malu renesansu uz naslove kao Skate Story i roguelite shredder Helskate iz Phantom Coast Gamesa, a prema najnovijim vijestima, uskoro nam se vraća još jedan klasik.

EA je najavio planove za novi nastavak serijala Skate koji će se zvati skate. (mala slova s točkom na kraju) te kojeg ćemo igrati iduće godine. Objava na X-u također uključuje neke pre-alpha snimke nadolazeće igre koja se trenutno testira za konzole, kao i debi na Steamu.

Objava nove igre ne dolazi odnikud. Prošlog lipnja EA je obavijestio fanove da će novi naslov biti besplatna igra 'usluge uživo s mikrotransakcijama (iako navodno bez ikakvih elemenata 'pay-to-win'). Izdavač igre je također objavio nove pojedinosti u svom službenom blogu gdje opisjue rad na sustavu kontrole trikova 'Flick-It', proširuje prilagodbe likova u igri i implementira testove igranja s povratnim informacijama igrinih fanova.

Razvojni programeri također su otkrili neke zanimljive detalje o temeljnom narativu igre. Nova igra Skate odvija se u izmišljenom gradu San Vansterdamu, koji je preuzeo korporativni zlikavac po imenu M-Corp. Čini se da ga M-Corp-ova zlodjela konačno dolaze na naplatu, što je grad San Van ponovno otvoren za skejtere. Najavni video podijelio je novosti o raspadajućem carstvu M-Corpa u kojem glumi zvijezda serije 'I Think You Should Leave' Tim Robinson kao korporativni lakej Richard 'Richie' Dandle.

Izvor: Društvene mreže / Autor: EA