AUTORI U EKSTAZI

Remasterirani The Last of Us rastopit će vam lice

29.06.2014 u 09:36

Bionic
Reading

PS4 verzija The Last of Us toliko je lijepa da ni njegovi autori ne vjeruju vlastitim očima

Revolucionarni The Last of Us jedna je od najboljih igara koje možete zaigrati na PlayStationu 3. Dapače, išli bismo toliko daleko da kažemo sljedeće: ako ikada primite PS3 kontroler u ruke, budite sigurni da to radite kada se na ekranu vrti The Last of Us. Višestruko nagrađivana ekskluziva već je, kao što vjerojatno znate, dosta vremena u pripremi za svoj debi na Sonyjevoj konzoli 'nove generacije'.

The Last of Us za PlayStation 4, sudeći po Naughty Dogu, praktički je nova igra. Izuzmete li apsolutno sve mehanike, gameplay elemente i priču, pretpostavljamo. Bilo kako bilo, glavna priča u gradu oko revampa The Last of Us vrti se oko njegove vizualne prezentacije, a ekipa koja radi na njemu ne može se nahvaliti koliko fenomenalno igra izgleda uživo.




Ako vas zanimaju svi noviteti koje PS4 verzija TLoU donosi, radi se o novim teksturama, poboljšanom osvjetljenju te daleko, ali ono ful daleko, detaljnijim likovima. Jesu li Naugty Dogovci u pravu ili se radi o prenapuhanom reklamiranju, saznat ćemo već 29 srpnja kada remasterirani The Last of Us udara tržište kao meteorit na steroidima.