KUD VEĆE SREĆE

Scalebound, Crackdown 3 i Quantum Break možda će doći i na Windowse

15.08.2015 u 08:43

Bionic
Reading

Xboxov šef u nedavnom razgovoru s novinarima izjavio je da postoji šansa da neke od ekskluziva za Xbox One u jednom trenu stignu na PC

Tijekom nedavnog razgovora s novinarima PC Gamera, Phil Spencer (Xboxov šef) potvrdio je kako naslovi poput Scalebounda, Crackdowna 3 i Quantum Breaka doista imaju šansu jednog dana 'sletjeti' na PC računala. Ovo je donekle potaknuto činjenicom da firma za koju radi dosta intenzivno reklamira Windowse 10 - operativni sustav koji je jako orijentiran prema igranju.

Iako to zvuči jako dobro, sve je izvjesnije da te naslove na 'kanti' nećemo vidjeti tako skoro. Spencer je napomenuo da se firma u potpunosti usredotočila na dovršavanje verzija namijenjenih Xboxu One.

'U slučaju Scalebounda, Crackdowna 3 ili Quantum Breaka, vidite, da budem kompletno iskren, mi smo s poslom krenuli prije nego što smo razmišljali o širenju prema novim Windowsima onako kako sam zamišljao prije nego što sam postao glavni čovjek Xboxa', tvrdi Spencer.

Crackdown 3 prvi pogled, Gamescom

'Da sad ušećem tim ljudima u ured i kažem 'E, usput... mogli bismo ovu igru raditi za još jednu platformu', ne bi baš povoljno utjecalo na konačni izgled igre. Oni imaju točno određeni zadatak. Ne kažem da te igre nikad neće doći na Windowse, no trenutno radimo na dovršavanju verzija za Xbox One', dodaje.