STRAVA IZ SUSJEDSTVA

Scorn je noćna mora inspirira H.R. Gigerom

04.07.2016 u 08:12

Bionic
Reading

Na igri radi srpski studio Ebb Software te obećava mnogo, mnogo mučnih trenutaka u svijetu koji izgleda kao da je u potpunosti sazidan od mesa i kostiju

Zvuči spektakularno, zar ne? Ebb je nedavno i izbacio igrin prvi pravi teaser koji je vrlo brzo postao viralan. Bizarni krajolici kombinirani s glavnim likom koji, pazite ovo, koristi živo pulsirajuće oružje, doista su neobičan prizor.

Ovdje gledamo na survival horor s elementima FPS-a koji izgleda potpuno drukčije od velikog broja suvremenika. Scorn je jednako uznemirujući, koliko i fascinantan.

Scorn Teaser Trailer

„Kompletna priča odnosno prepričavanje priče dešava se unutar igre i bez ikakvih animiranih sekvenci koje bi vas mogle zasmetati u istraživanju bizarnog svijeta kroz koji prolazite. Otvorite oči i gledajte oko sebe - igra vam se neće smilovati ako propustite nešto važno tijekom putovanja. Sve u Scornu ima smisao i razlog. Jedino morate shvatiti što to znači. Nastojimo stvoriti nešto dovoljno uznemirujuće da o igri nastavite razmišljati dugo nakon što ste ju završili“

Ljubomir Peklar, Ebb SoftwareCitat


Kako bi uobličili ova obećanja u konkretnu videoigru, Ebb Softwareovci su Scorn pokušali financirati putem Kickstartera 2014. što im nije pošlo za rukom. Igra je trenutno pod pokroviteljstvom privatnog investitora te bi trebala izaći u dva dijela.

Prvi se zove Dasien i trebali bismo ga moći zaigrati iduće godine.