K'O U STARA DOBRA VREMENA

Sve dodatne mape i modovi Titanfalla 2 bit će - besplatni

30.10.2016 u 08:55

Bionic
Reading

Sjećate li se dobrih starih vremena kad ste jednom kupili igru i to je bilo to? Respawn je odlučio napraviti najpošteniju stvar ikad

Titanfall 2 je ovog petka konačno stigao na tržište. Pored paprene cijene na svim platformama, jedna stvar je odvukla pažnju zajednice - na vrlo pozitivan način. Umjesto da naplaćuju dodatni sadržaj u vidu modova igre i mapa, proizvođači su dva dana prije igrina izlaska odlučili biti fer i sve ih ponuditi potpuno besplatno.

Ovom vrlo darežljivom gestom Respawn je pokazao dobru volju te igru dodatno reklamirao igračima koji, iskreno, nemaju baš previše novca za luksuze poput sezonske propusnice.

'Nemate potrebu za sezonskom propusnicom... što znači da nećemo dijeliti zajednicu. Sve počinje s legendarnom mapom Angel City - renoviranom iz originalnog Titanfalla. To znači da čim kupite Titanfall 2, vaša investicija pokriva cijelu kampanju za jednog igrača, sve modove i mape za multiplayer i dugotrajnu podršku bez ijedne potrošene kune (dolara?). Igru možete kupiti tri dana ranije, no neće vas koštati više.'

Promotivna akcija nastavila se na društvenim mrežama...


U ovom trenu, jasno, treba sagledati stvari i zaključiti valja li igra uopće ili ne. Nadamo se kako ćemo skorašnje sakupljanje dojmova podijeliti s vama u nadolazećoj recenziji.