SAMO ZA KONZOLE

Titanfall 2 kreće u otvorenu betu, ali ne i na PC-ju

16.08.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Vlasnici osobnih računala ostat će kratkih rukava na početku službeno otvorenog testiranja nadolazeće pucačine iz čuvene radionice Respawna

Prema najnovijoj službenoj izjavi, službeno testiranje igre za više igrača kreće uskoro. Loša vijest? Već je znate - PC je ovaj put izostavljen. Razloga ima više, no za onaj najbitniji ovdje su spoileri

Respawn otvoreno tvrdi kako su vlasnici PC-ja više nego sposobni putem datamininga otkriti stvari koje 'ne bi smjeli'. Stvari koje Respawn smatra ključnima za igrinu kampanju za jednog igrača. Što je najbolje, testiranje koje bi se trebalo odvijati na PlayStationu 4 i Xboxu One samo je za igrin mod s više igrača.

Titanfall 2 EXCLUSIVE 4 Minutes of Multiplayer Gameplay!


Nadalje, tu je i neminovni problem s različitim konfiguracijama za koje igru valja optimizirati. Konačno, Titanfall 2 je još u razvoju, a Respawn ne želi gubiti potencijalne kupce izbacivanjem polovičnog proizvoda pred najizbirljiviju publiku na tržištu.

Naravno, Respawn se duboko ispričao zbog izostavljanja PC-ja iz testiranja multiplayera prije igrinog službenog izlaska 28. listopada.