SVE LJEPŠE I LJEPŠE

Titanic opet tone – u Unreal Engineu

16.03.2015 u 06:47

Bionic
Reading

Autori avanture 'Honor & Glory' koja će biti smještena na najpoznatiji brod u povijesti imat će i mod u kojem će igrači moći u miru pratiti kako brod – tone

O ovoj smo igri pisali nedavno, kada je pokrenuta kampanja za financiranje projekta na servisu IndieGoGo. Do njenog je kraja ostalo 36 dana, a dosad je prikupljeno 23 tisuće dolara od 250 tisuća koliko je razvojni tim procijenio da im treba.

Ukratko, radnja igre će započeti u Southamptonu gdje će igrači preuzeti ulogu protagonista optuženog za okrutno ubojstvo. Kako bi dokazao svoju nevinost, on mora otkriti pravog počinitelja i njegove motive. Na toj misiji glavni lik završava i na Titanicu.

Titanic Honor and Glory...tone


No, osim regularnog dijela igre, razvojni studio priprema i mod u kojemu će igrači jednostavno moći istraživati i razgledavati vjernu i impresivnu kopiju interijera i eksterijera broda. Taj će vam mod omogućiti da pratite i samo potonuće, a kako bi to moglo izgledati, razvojni tim prikazao je u novom videu. Radi se o vrlo ranoj verziji moda, pa voda ne izgleda najimpresivnije, no video bi vam mogao dati prilično dobru ideju kako će to izgledati u finalnoj verziji.

S obzirom na to da je u pitanju Unreal Engine 4, nema razloga da lagano potpnuće legendarnog broda ne izgleda spektakularno