TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

27.05.2024 u 11:24

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Analitična si i inovativna osoba? Imaš 'crtu' za sposobnost pronalaska i predlaganje inovativnih praktičnih rješenja za unapređenje poslovnih procesa? Dobro se snalaziš u radu sa SQL programskim jezikom i bazama podataka? Odlično! Do 12. lipnja prijavi se na oglas za radno mjesto IT konzultant za poslovne aplikacije (m/ž) i postani dio tvrtke Roto dinamic. Očekuju te stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja te brojne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, darovi za djecu i slično.

U Omegi Software-u ne prate trendove nego ih interpretiraju i stvaraju. Omegaše pokreće znatiželja, želja za znanjem i stvaranjem novih ideja. Vole biti kreativni i stvarati nova tehnološki inovativna rješenja za unapređenje poslovnih procesa. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: React developer (m/ž). Nude ti edukacije iz područja rada, redovan feedback, mjesečne stimulacije za iznadprosječni angažman, fleksibilno radno vrijeme, slobodne dane za sve važne događaje u životu i fantastične kolege. Javi im se najkasnije do 30. svibnja.

Zagrel Rittmeyer, tvrtka izvodi sve faze projekta automatizacije, od idejnog rješenja i projektiranja do programiranja, testiranja i puštanja sustava u rad te održavanja, zapošljava na radnom mjestu: Cloud Platform Engineer – Microsoft Azure Specialist (m/ž). Nude ti sa suvremenim tehnologijama i kontinuirano usavršavanje, fleksibilno radno vrijeme, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje i godišnji liječnički pregled, pokrivene troškove vrtića, studiranje uz rad, božićnicu, uskrsnicu i niz drugih pogodnosti. Prijave primaju do 23. lipnja.

Amadria Park, jedna od vodećih hotelskih grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima i turističkim objektima kategorije kvalitete 4 i 5 zvjezdica, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Audio – vizualni tehničar (m/ž). Nude ti početnu plaću od 1220 eura neto, osiguranu prehranu, mogućnost napretka i profesionalno usavršavanje te motivirajuću i poticajnu radnu okolinu te mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 5. lipnja.

Njihov moto je ‘ne šalji čovjeka da radi posao stroja!’. Globalni su lider na međunarodnom tržištu, a svoje proizvode izvoze u više od 40 zemalja svijeta. Oni su DOK-ING i trenutno tragaju za timskim igračem koji će ih pojačati na radnom mjestu: Desktop application manager (m/ž). Nude ti priliku za rad na izazovnim i inovativnim projektima, atraktivan kompenzacijski paket, fleksibilno radno vrijeme te usklađenost privatnog i poslovnog dijela života. Javi im se do 2. lipnja.

sve osim nogometa

Učitavanje...