BUGOVI NAPADAJU

Tvorci Just Causea od kupaca traže - strpljenje

04.12.2015 u 07:52

Bionic
Reading

Kao što vjerojatno znate, prije nekoliko dana Avalancheov sandbox naslov Just Cause 3 konačno je izašao te je (pogodili ste) krcat bugovima

Tradicionalna politika švedskog razvojnog studija Avalanche Studios vrlo često je isprepletena s noćnom morom neprestanog ispričavanja zbog bugova prisutnih u konačnoj verziji igre. Just Cause 3, najnoviji maraton eksplozija i pucnjave, na tržištu nije ni tjedan dana, a već stvara probleme.

Premda se radi o zabavnom naslovu, činjenica je da se na PC-inačici moglo i te kako poraditi. Avalanche je toga svjestan te je obećao da će svim silama raditi na tamanjenju zloglasnih bugova, no da im za to treba vremena. Upravo zbog toga sve fanove Just Causea, poglavito one koji su kupili igru za pedesetak eura, mole za strpljenje i razumijevanje.

Greške u igri nije moguće riješiti preko noći, što ekipa iz Avalanchea objašnjava na forumu Valveovog Steama.

'Znamo da postoje gejmeri koji nailaze na tehničke poteškoće pri igranju te smo u potpunosti posvećeni njihovoj eliminaciji, kao i stvaranju najboljeg mogućeg iskustva igranja', kažu iz Avalanchea.

'Također znamo da želite konkretan datum izlaska zakrpe, kao i popis svega što planiramo ispraviti. Rado bismo vam dali tu informaciju, no problem je u tome što u ovom trenu ni sami ne znamo koliko će sve trajati. U ovom trenu imamo naslov koji je na tržištu nešto više od jednog dana te čitavu gomilu igrača koji tek istražuju golem svijet Just Causea 3. Trenutno sakupljamo podatke i slažemo listu bugova koje ćemo s vremenom otkloniti. Treba nam malo vremena kako bismo ispravili sve greške, no bez brige - potpuno smo posvećeni Just Causeu 3.'