AMAZON OBJAVIO IZDANJA

Grand Theft Auto V ipak i na PC-u?

22.01.2013 u 02:35

Bionic
Reading

Iako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi

U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

 

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

 

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima. 

 

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.