PROCURJELI PROMO POSTERI

GTA V stiže u proljeće sljedeće godine?

29.10.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Jedna poljska stranica objavila je fotografije navodnih promotivnih postera za Grand Theft Auto V prema kojima bi se igra na tržištu trebala pojaviti početkom 2013. godine

Prije nekoliko dana Rockstar je na svojim stranicama najavio da će sljedeći mjesec objaviti pregršt informacija o svom nadolazećem hitu, a jedna poljska stranica sada je objavila fotografije navodnih promotivnih postera za GTA V. Prema njima, igra bi se ne tržištu trebala pojaviti u proljeće 2013. godine i to na Xbox 360 i PlayStation 3 konzolama.

 

 

Ukoliko ovo zaista i jesu pravi promotivni posteri, to ne znači da se igra neće pojaviti i na PC platformi. PC verzija zasigurno je u pripremi, no jasno je da će ona biti naknadno portana s konzola, kao što je to bio i slučaj s prethodnom GTA igrom. Podsjećamo, GTA4 na tržištu se pojavio u travnju 2008. godine, a PC verzija u prosincu iste godine.

 

Također, novinari GameInformer magazina objavili su da su imali priliku isprobati igru što jasno pokazuje da će se igra sigurno biti objavljena u narednih šest mjeseci.

 

Mnoge će razveseliti i vijest da legendarni Grand Theft Auto: Vice City još ove godine dolazi na Android i iOS platforme.