poginuo vozač

Otkriveno tko je vozio BMW koji se zabio u benzinsku postaju; imao je 80 godina

05.09.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Konačno je poznat identitet poginulog vozača koji je svojim BMW-om švedskih registarskih oznaka udario u BMW hrvatskih registarskih oznaka ispred sebe na Petrolovoj benzinskoj stanici kraj Omiša, a onda nakon odbijanja i u energent za točenje goriva

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, poginuli vozač je rođen 1944. godine, dakle, u trenutku nesreće imao je 80 godina. Porijeklom je iz okolice Zagreba, a u Švedsku je otišao prije par desetljeća.

  • +31
Požar na odmorištu Mosor jug Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

S obzirom na njegove godine, vrlo lako je moguće da mu je pozlilo za volanom, jer je s ceste A1 doletio na benzinsku stanicu 'metući' sve pred sobom. Nekontrolirano je udario u BMW koji je bio na crpki ispred njega te je tako teško stradao vlasnik tog vozila, inače djelatnik MORH-a kojemu se i dalje u KBC-u Split bore za život.

U požaru osim, poginulog 80-godišnjaka koji je izgorio u automobilu, tri su osobe ozlijeđene, od toga djelatnik MORH-a teško.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u utorak oko 18 sati na autocesti A1, na odmorištu Mosor Jug kod Omiša,  i to na benzinskoj postaji nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva.